Äntligen hemma, skönt!

Det har varit en lång dag! Det började med att jag rusade till skolan klockan 7:30 för att hinna till lektion 8:30. I Älvsjö station väntandes på tåget mot västerhaninge så såg jag en HB10 sittandes för sig själv på bänken, faaan vad snygg hon var! Jag bestämde mig för att gå fram till henne och socialisera lite så jag gick sakta fram till henne, men blicken hon gav mig.. Den var riktigt kall! Det var som någon slags sköld.. jag vände direkt! Jag skäms så! Jag skulle ha ignorerat, fortsatt och skapat konversation.. Det kändes som om hon testade mig.

Sedan när jag väl kom till skolan så visade det sig inte vara någon lektion, och min nästa lektion var inte förräns om 3.5 timmar?! Usch, vad tråkigt. Jag skulle nog gått och socialiserat istället men jag var rätt så trött så jag somnade på en soffa till nästa lektion började. Måste ha sett jätteskumt ut för folk som passerade när de ser mig sovandes där, jag snarkar ju! Haha!

Efter skolan så åkte jag och besökte min vän i Vårby gård, där vi sedan åkte till Mediamarkt för att hjälpa honom köpa en billig datorskärm. Jag skulle träffa honom i Vårby gård men han missade bussen så jag fortsatte till södertälje och väntade på honom där, men han var lite seg tyckte jag. Jag satt väntandes på honom och tänkte till mig själv; "Fan vad tråkigt det här är!". Jag är en sån som hatar att vänta, så jag gick runt i centrum lite grann, sedan såg jag HB7 och HB8 sittandes på en bänk. Jag ville inte banga denna gång som jag gjorde på morgonen så jag gick fram till dem.

Kapten Citrus: Ni, flickor, jag måste kila iväg om en liten stund men vem av er är bäst på att ge råd?
HB7: Det är nog min kompis, fråga henne!
HB8: Vad är det?
Kapten Citrus: Det är nu så här att min syster har en pojkvän.
HB8: Oh wow, en pojkvän, vad sällsynt liksom

Jag kände mig lite nervös men fortsatte.

Kapten Citrus: Nej men vänta, hon har en pojkvän och hon vill tatuera in hans namn på sin kropp! Vad ska jag göra?!
Tjejerna: Neeeej, hon kommer att ångra det, hon får inte göra det
Kapten Citrus: Jag vet, men vad ska jag göra, du vet hur syskon är. Har ni några syskon?
HB7: Jag har en lillasyster
Kapten Citrus: Ja, då förstår du mig precis! I början var hon osäker på tatueringen men efter att jag opponerade mig emot henne och sade nej, så blev hon rebellisk och mer villig att skaffa tatueringen. Det bakslog!!
HB7:
Hahaha, jag förstår precis vad du menar!
Kapten Citrus: Och det värsta av allt är att hans namn är Arne! Skulle ni kunna dejta någon som heter Arne liksom?!
Tjejerna: Hahahahaha *skratt*
Kapten Citrus: Men flickor, jag måste kila iväg nu. I början så trodde jag att din vän var bäst på att ge råd, men dina råd är nog lite vassare än hennes, därför får du ge mig ditt nummer.

Sedan räckte jag henne min mobil. Jag tror att det är något psykologiskt. När man blir räckt en mobil så vill man göra något, knappa in något, hon gav mig hennes nummer och jag tackade och gick min väg sedan, och de var rätt så glada. Det var då jag insåg, fan jag glömde fråga efter deras namn! Vad misslyckat!

Efteråt gick jag till min bror och vi åkte till Mediamarkt tillsammans och jag hjälpte honom bära på datorskärmen han köpte. 21 tum tror jag den var. Det var skönt att träffa honom igen. Vi e bra vänner. :)

-Kapten Citrus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0