Då var Kapten Citrus på G igen

Hej hej allesammans, hur mår ni? Hoppas att inte skolan tar kål på er såsom tjejerna tar kål på oss. :)

Jag uppdaterade inte igår så jag tänkte nu berätta hur min dag var igår då inte mycket hände idag.
Igår vaknade jag rätt så tidigt, och gick till skolan. I min klass så finns det en tjej, hon är rätt så snygg blondin så jag beslöt mig för att fixa henne innan jag går ut gymnasiet, fastän jag inte är en kvinnokarl än. Varför? Nja, hon e söt, fast när jag först började skolan så fick jag nobben av henne och det påverkade mig väldigt negativt, sänkte min självkänsla och självförtroende.. fast jag är nu en man som förändras till det bättre. Jag vill inte gå in på namn när det kommer till tjejer, så jag introducerar denna rating skala. HB (Står för Hot Babe men jag föredrar Hunny Bunny för det är gulligare, annat ord för snygg, trevlig tjej) och skalan är från 1-10 (10 som bäst, 1 som sämst) på utseende och personlighet.

Iallafall, då jag fortfarande är mes, men inte lika mesig som jag var första gången vi sågs och jag fick nobben, så bestämde jag mig för att försöka igen. Vi har religionskunskap och vår lärare, som då inte är särskilt fantastiskt men men, går in på "Vad är meningen med livet?" och ger 3 alternativ som man får diskutera kring.

1. Man lever för att dö, innan man dör ger man bort allt man har och mediterar för att få insikt om livet.
2. Man lever för paradiset, kristendom och islam, man lever för att göra bra ifrån sig för att hamna i paradiset efter man dör.
3. Man lever för att leva, man lever för stunden och gör det bästa utav sitt liv, klättra ett berg i 2 timmar för att se en vacker insikt i 15minuter. (Jag är mer av detta alternativ)

Så HB8 och hennes tjejgrupp som hon "leder" sitter i bordet bakom mig, och jag känner mig väldigt nervös men jag besluter mig för att vara social och vända mig. Jag vänder mig, och frågar tjejerna samt HB8 vad de tycker, och jag märker redan då hur HB8 ger mig en kall blick och det slår i hjärtat men jag kämpar, och ger ett stort leende mot henne och säger "Du kanske inte är rätt person att fråga, du ser så sur ut, du håller nog med alternativ 1" och snabbt vänder min blick och pratar med hennes kompis. HB8 blir väldigt sur för hon har ett väldigt stort ego och kollar på mig och säger "Vad sa du?!", jag känner mig nervös men försöker spela cool så jag tittar tillbaks mot henne och säger "Dina näsborrar blir stora när du e så uppspelt, det e konstigt, lugna ner dig" och vänder mig mot hennes kompis igen. Hon blir sur och håller sin bok framför hennes ansikte, och jag skämtar lättsamt och säger "Titta, din vän är för blyg för att prata med mig". De skrattar, men då tar HB8 ner sin bok och kollar på mig och säger i en negativ ton "Du vet ju fan inte hur man pratar med tjejer!" då började hon prata mycket så jag vände mig om och började prata med mina killkompisar istället. Kändes lite awkward.

Jag vet inte om jag gjorde säkert bra men det kändes skönt att kunna stå upp emot henne denna gång än första gången vi träffades. Jag e fortfarande mes men det känns som om jag blivit lite mindre mes än vad jag var i början? Jag vet inte riktigt.. jag vill lyckas få HB8 att gilla mig. Anyway, det var min dag i skolan det, sen gick jag ut och socialiserade med Rocky innan han stack hem, det var helt okej. Efter det träffade jag två tjejer senare den dagen, fast det gick inte särskilt bra.. Det var tänkt att jag skulle träffa HB6 och hennes vän som är HB9, eller jag antog det, men så var inte fallet. Jag träffade HB6 (Hon har pojkvän, bara kompis) och hon kom med sin vän som jag antog skulle vara HB9 men det var inte hon! Hon tog med sig en annan kompis som jag aldrig träffat förut, och hon var HB4.. Jag brydde mig inte så mycket, jag tänkte att vi skulle bara umgås som kompisar gör så jag kände mig inte lika nervös men.. denna HB4 hon var riktigt fet, och det är inget fel i det, men hon flirtade så mycket med mig! Jag kände mig obekväm och ville inte vistas kvar men jag kunde inte komma på en ursäkt för att rymma. Vi sitter på en pub i stan, och vi dricker, jag dricker sakta och de vill gå därifrån med mig för att se på bio med mig men jag ville inte. Jag var jätte nervös och obekväm, så jag dröjde och jag skickade ett sms till D där det stod "HJÄLP MIG!!! FUL TJEJ STÖTER PÅ MIG OCH JAG VILL INTE!"

Kort därefter, ringde han mig och konversationen löd så här.

Kapten Citrus: Hallå?
D: Lyssna bror, jag ska hjälpa dig, sånt har hänt mig ofta
Kapten Citrus: Vad menar du?
D: Sätt på högtalare på mobilen... nu
Kapten Citrus: Okej
D: BROR MIN SYSTER HAR HAMNAT I SJUKHUS!! HON HAR HAFT EN CYKELOLYCKA!!

Jag e lite förvirrad men jag spelar med..

Kapten Citrus: Nej, du skojar!! Vad hände?!
D: Hon åkte ner för någon backe och krockade, du måste verkligen komma! Ingen annan vän vill ställa upp för mig! JAG BEHÖVER DIG NU MER ÄN ALLA GÅNGER FÖRUT
Kapten Citrus: Vilket sjukhus?! Jag gör allt för dig bror!!
D: Huddinge sjukhus, kom så snart du kan!

Sen la han på, tjejerna kollade konstigt på mig, och jag höll mig ifrån skratt och sa
"Jag måste dra!!"
De nickade, men frågade "Men din öl då?!"
Jag sprang snabbt tillbaka, drack upp den hel (vilket inte var så smart då jag spydde senare när jag kom hem :( )
Rusade till tåget och åkte hem, svettandes och tackade min kompis för att han räddade mig ifrån min pinsamma situation. Jag inser att jag låter som ett riktigt as nu, men läsare ni måste förstå, även om jag är en riktig tönt så är det inte skönt när någon som väger över 100 visar mig ens tuttar och smeker sitt hår, flirtandes med mig! Men jag vet inte.. kanske jag höjer ribban för mycket och borde skaffa mer erfarenhet med HB4?

Jag har dåligt samvete,
Kapten Citrus

Kommentarer
Postat av: Anonym

oooh god, du gjorde helt rätt haha! nej du höjer den absolut inte för mkt, fan du ska inte nöja dig med det värsta :P

2009-08-26 @ 18:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0