Hellströms, ett riktigt helveteskorvfest!

Jag var ute med min vän, vi kallar honom för D för att han vill vara annonym, och vi skulle ut till en bar i Stockholm Södra. Vi pratade om bloggen och om våra planer, och han berättade lite om sina erfarenheter, och gav några råd. Jag är inte riktigt van vid omgivningen i en bar, så det gick inte särskilt bra för mig..

D pratade om att man skulle gå fram till grupp tjejer och ställa dem en indirekt öppningsfråga för att få deras uppmärksamhet, och sedan efter några par minuter gå därifrån för att få dem längtandes efter mer. Vi gick båda fram till två unga tjejer, förmodligen 23-25 och började prata, han introducerade oss och drog historier och det verkade ha ett litet flyt men jag blev stum. Jag frös till och visste inte vad jag skulle säga, så det blev en konstig stämning för oss i gruppen, och så småningom förlorade vi tjejernas uppmärksamhet.

D var lite sur och läxade upp mig, men vi kunde inte gå fram till många mer tjejer för att det var alldeles för mycket män och typ inga kvinnor. Jag blev sur på mig själv och bestämde mig för att sluta vara en mes, och använda hela dagen imorgon för att bli bättre med tjejer. Jag ska ut och socialisera med varenda tjej jag ser, åt helvete med min "Approach Anxiety"! Brukar det hända er att ni fryser till när ni går fram till tjejer?

Jag håller er uppdaterade,
- Kapten Citrus

(Inlägg från Enrique kommer möjligen imorgon.)

Kommentarer
Postat av: vive

Fin blogg! Har du gjort designen själv? :D

2009-08-23 @ 14:34:39
URL: http://stockholmsbarn.blogg.se/
Postat av: erika

det ska du inte oroa dig för. jag är glad och pratar med alla :)

2009-08-23 @ 23:47:36
URL: http://knivskarp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0