Vägen till ökad självförtroende

Välkommen till vår fina blog. Vi är en grupp på 3 äregiriga killar som har ett livsmål. Vi vill, och vi ska bli bättre män med ökad självförtroende. Vi strävar konstant mot att bli mer självsäkra, och vi vill även att ni, våra läsare ska få uppleva denna personliga utveckling tillsammans med oss. Vi vill även inspirera er som kan relatera till denna situation och hoppas att våra upplevelser och äventyr är lika givande för er som det är för oss.

För att förbättra oss har vi bestämt oss för att följa ett 21 dagars personligutvecklingsprogram för att öka vårt självförtroende och självkänsla, samt känna oss mer bekväma i dagens samhälle som individ. Detta program, kallas för Demonic Confidence skriven av Archer Sloan, och detta program lovar att göra dig till en mer självsäker individ, som inte räds för något, med andra ord, en riktig badass som alltid är i centrum.

Är du trött på att få nobben, känna dig olycklig, övergiven och underlägsen i liknande situationer? Följ då med oss på vår personliga utveckling där vi inte bara talar om våra upplevelser, men även om social kompetens, sexigt mode och det som krävs för ett lyckligare liv!

                

Kommentarer
Postat av: Anonym

nice! :)

2009-08-25 @ 18:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0